MOPAN Suceava

Pregătirea alegerilor prezidențiale a reprezentat unul dintre subiectele importante discutate în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean al PSD care s-a desfășurat miercuri la Fălticeni, ședință la care a fost prezentă președinta PSD, Viorica Dăncilă, prezidențiabilul partidului, președintele executiv Eugen Teodorovici și secretarul general, Mihai Fifor. ”Cred cu tărie că fiecare membru al PSD, fiecare președinte de organizație va lupta ca și cum ar fi candidat la aceste alegeri prezidențiale. Sunt convinsă că cei care ne-au subestimat, cei care ne-au pus la zid vor vedea că rezultatul de la alegerile prezidențiale îi va contrazice așa cum cei care au spus că România are o mare problemă economică, că efectiv suntem în prăbușire au fost contraziși de datele date astăzi de INS și Comisia Națională pentru Strategie și Prognoză care au arătat faptul că suntem al doilea stat din UE ca și creștere economică”, a spus Dăncilă.

”Vom munci foarte mult în alegerile prezidențiale și nu vom avea aroganța unora care deja văd aceste alegeri câștigate”

Viorica Dăncilă crede că viitoarea campanie pentru alegerile prezidențiale va fi una mizerabilă. ”Cred că această campanie electorală va scoate în rândul opiniei publice foarte multe dezinformări, vor veni cu foarte multe jigniri din partea opoziției, cu foarte multe minciuni. Ei vor continua cu minciunile noi vom continua să spunem adevărul. Ei vor continua să jignească noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români. Eu văd alegerile prezidențiale ca alegeri foarte importante și prin prisma alegerilor locale și parlamentare de anul viitor și noi PSD tratăm cu foarte multă seriozitate aceste alegeri. Am înțeles mesajul dat la europarlamentare. Vom munci foarte mult în alegerile prezidențiale și nu vom avea aroganța unora care deja văd aceste alegeri câștigate.  Noi vom munci pentru a câștiga încrederea fiecărui român”, a spus liderul PSD.

Dăncilă la Fălticeni: ”Cred cu tărie că fiecare membru al PSD va lupta ca și cum ar fi candidat la aceste alegeri prezidențiale”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava