MOPAN Suceava

Angajatorii din ṭara basmelor lui Hans Christian Andersen au auzit că hărnicia românilor nu este ‘de poveste’ ci o realitate frumoasă. Danezii caută în România pentru job-uri bine plătite Personal serios şi muncitor în domeniul creşterii şi îngrijirii plantelor şi animalelor, curăṭeniei şi construcṭiilor. Şi pentru că sunt hotărâṭi, angajatorii vor încheia rapid contractele de muncă cu candidaṭii selectaṭi iar plecările vor fi la fel de ‘pe repede înainte’. Posturile propuse se adresează atât celor fără experienṭă în domeniile în cauză cât şi celor calificaṭi.

Trebuie ştiut că aceste sectoare de activitate sunt foarte stabile, mediul în care se lucrează este plăcut, dinamic şi în continuă dezvoltare. Câştigurile financiare sunt foarte bune iar satisfacṭiile profesionale pe măsură. Rata de succes a plasamentului şi de mulṭumire a candidaṭilor vis a vis de locurile de muncă dar şi a fermierilor faṭă de candidaṭii primiṭi este de 99%, un procent demn de luat în seamă.

La aceşti angajatori se lucrează minim 37 de ore pe săptămână, orele suplimentare sunt plătite cu 150% din rata normală de 67 DKK (coroane daneze) brut/ oră (echivalentul a 8.99 EUR brut/ oră). O veste foarte bună este că se acceptă şi cupluri ceea ce înseamnă câştiguri crescute pe familie. Contractele de muncă se încheie pentru minim 1 an cu posibilitate de prelungire în funcṭie de performanṭe. Perioada de probă este minim 1 lună. Angajatorii investesc în angajaṭi prin pregătirea continuă atât pe perioada training-urilor cât şi pe toată durata de derulare a contractului de muncă.

La sosirea în Danemarca s-a negociat preluarea angajaṭilor de la aeroport/ staṭia de autobuz iar în cazul în care acest lucru nu este posibil angajatorii se asigură că pun la dispoziṭie un itinerariu complet pentru ca toṭi nou sosiṭii să ajungă la destinaṭie.

Aplicanṭii trebuie să ştie limba engleză cel puṭin la nivel mediu, adică A2 conform paşaportului lingvistic european. Carnetul de conducere nu este necesar dar poate constitui un avantaj pentru aplicanṭii care-l deṭin.

Cel mai recent Raport al Fericirii Mondiale din 2016 arată că Danemarca este cea mai fericită ṭară din lume.

Toṭi cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numărul de telefon 0376 444 555, la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau să completeze formularul ataşat. Prezentarea completă a postului poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei

https://www.bancadejoburi.ro/content/view/Personal-ferme-curatenie-constructii-Danemarca-2

Dacă nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Muncă şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toṭi cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.

Informaṭia este putere, aşadar urmăreşte seria noastră de job-uri de interes, pentru a fi la curent cu cele mai noi şi performante posturi puse la dispoziṭie românilor. Succes tut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava