MOPAN Suceava

Dani Oțil (37 de ani) este un om foarte ocupat de când și-a deschis un restaurant, alături de un prieten apropiat care lucrează în domeniu, în urmă cu doi ani. Emisiunea Neața cu Răzvan și Dani și restaurantul îi ocupă tot timpul, dar prezentatorul nu se plânge, căci este mulțumit de felul în care se desfășoară lucrurile. Cunoscut pentru afirmațiile sale acide, Dani a dezvăluit recent de ce refuză să participe la multe dintre evenimentele mondene care au loc, potrivit click.ro.

Explicația pe care a furnizat-o Dani pentru lipsa dorinței de a participa la evenimente alături de colegii săi poate fi considerată, de către unii, o insultă la adresa unora dintre vedetele autohtone. “Eu am de mâncare acasă. Sunt unii care vin la toate evenimentele posibile, cred că nu au mâncare sau suc sau apă… sau șpriț. Eu am și restaurant, și-n loc să mănânc la alții, mănânc la mine”, a declarat Dani Oțil, potrivit Libertatea, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dani-otil-atac-la-adresa-colegilor-de-breasla-eu-am-mancare-acasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava