Comenzi MOPAN Suceava

Pare incredibil, telespectatorii au crezut că este o glumă, dar iată că e adevărul pur. Dani Oțil a stârnit multe zâmbete când a făcut dezvăluiri intime din copilăria și adolescența lui, în ediția de marți a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, notează click.ro.

A avut o relație pasională, incredibilă cu Mihaela Rădulescu, mai mare decât el cu 11 ani. Apoi paparazzii l-au surprins în compania multor femei superbe. Puțini ar fi crezut că musculosul prezentator de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost în copilăria lui cel mai mămos băiat. Adevărul a ieșit la iveală marți dimineață, când Dani a făcut câteva dezvăluiri savuroase din propria copilărie: ”Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani și nu prea adormeam decât dacă o țineam de lobul urechii”, a dezvăluit Dani Oțil, la Antena 1, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dani-otil-dezvaluiri-incendiare-am-dormit-cu-mama-pana-la-15-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava