MOPAN Suceava

Dani Oțil e as la volan, iar acest lucru e tot mai evident. Prezentatorul de la Antena 1 e pasionat de cursele de mașini, iar în ultima etapă a campionatului național de viteză a reușit să fie mai tare decât piloții de Formula 1, scrie click.ro.

Simpaticul prezentator al matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” e de neoprit pe circuitele de viteză. Recent, proaspătul tătic a oferit o mostră a talentului său. Într-un clip postat pe contul său de Instagram se poate vedea cum Dani Oțil a depășit mașinile ca la jocurile pe calculator. Etapa a treia din sezonul 2022 al Romanian Endurance Series (RES) s-a desfășurat pe Transilvania Motor Ring. Pentru carismaticul moderator TV, calificările au adus mari probleme. „Mașina nu s-a alimentat, așa că am plecat de pe ultimul loc”, a scris pe Dani pe contul său de Instagram.  Ce a urmat, însă, a fost incredibil! Aflat într-un Peugeot 1,6, starul de la Antena 1 a început să depășească mașinile mai ceva ca într-un joc video, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/video-dani-otil-mai-tare-la-volan-decat-hamilton-639629.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava