MOPAN Suceava

Vineri, de la ora 17.00, Rapid CFR Suceava va încerca pe stadionul „Areni” să facă un pas mare pentru a încerca salvarea de la retrogradarea în Liga a III-a de fotbal. Cel care va fi la conducerea tehnică a echipei sucevene este Daniel Bălan, fost echipier al Stelei, bucovinean get-beget, sportiv care crede în şansa formaţiei sale.
„Am ajuns pe banca tehnică a echipei Rapid CFR Suceava acum două zile după ce am fost informat de conducere. Am acceptat pentru că vreau ca Suceava să aibă echipă în Liga a II-a.
Ne aşteaptă şapte partide deosebit de complicate şi trebuie ca jucătorii noştri să fie conştienţi de însemnătatea disputelor ce vor urma.
Primul meci este cel de vineri, de la ora 17.00, cu ACS Berceni şi este un meci pe care cred că-l vom câştiga. Am vorbit cu băieţii în vestiar sunt convins că se vor mobiliza exemplar la acest joc” a declarat noul antrenor al echipei Rapid CFR Suceava, Daniel Bălan.
La conferinţa de presă dinaintea partidei ci ACS Berceni, au fost prezenţi şi Dorin Semeghin şi Claudiu Velescu, doi dintre colegii de echipă care au dorit să-l susţină în noua postură pe Daniel Bălan.
„Îi dorim multă baftă şi vom fi alături de el. Vrem să ne menţinem în eşalonul secund şi ne vom lupta pentru acest lucru. Avem nevoie de iubitorii fotbalului sucevean să fie în tribune şi să ne susţină pentru că este un meci capital şi nu ne gândim decât la 3 puncte, nu la egal” au menţionat fundaşii suceveni.
Noul antrenor al echipei Rapid CFR Suceava, Daniel Bălan, a mulţumit predecesorului său, Costel Ilie şi speră că lucrurile moralul sucevenilor va reveni după jocul de mâine.
„A fost un decalaj între anul trecut şi acest an, au plecat jucători de valoare şi nu au revenit de aceeaşi calitate. Sper ca toţi să fim pe aceeaşi lungime de undă şi să ne salvăm de la retrogradare” a declarat Daniel Bălan.
Din lotul formaţiei sucevene pentru meciul cu ACS Berceni vor lipsi, după toate probabilităţile, Edi Sandu. Şvichi şi Boiciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava