• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Daniel Buzdugan a publicat, pe pagina personală de Facebook, câteva cuvinte cu privire la mâncărurile afrodisiace şi sfaturile pe care revistele le oferă despre consumul acestora. El s-a amuzat atât de mult pe baza unui studiu care arăta cum pot domnii să cucerească cu ajutorul alimentelor care stârnesc apetitul sexual, încât a scris, potrivit click.ro: ”Am citit pe online un clasament al mâncărurilor ce stârnesc apetitul sexual. Mama mia! Toate alimentele alea erau megacondimentate. Ultra-iuți, mega picante, cu ardei mexicani, usturoiate, care-ți dădeau foc la limbă… Încercați asta diseară: luați o măciucă de usturoi, mâncați-o și apoi cu apetitul sexual crescut mergeți în club la agățat.”

Vezi ce a mai scris Daniel Buzdugan, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Daniel-Buzduga-Obtineti-numarul-ragaiala_0_1549045098.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava