MOPAN Suceava

Daniel Buzdugan și soția sa, Monica, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Cei doi sunt căsătoriți și fac parte din cuplurile cele mai longevive ale showbiz-ului românesc. Totuși, deși relația lor poate fi luată drept exemplu, și în viața lor au existat momente mai puțin plăcute, notează click.ro.

Printre altele, Daniel Buzdugan a precizat faptul că soția sa nu este o femeie geloasă, dimpotrivă. Faptul că el nu a dezamăgit-o niciodată nu a determinat-o pe Monica să își pună la îndoială încrederea în el. „Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă. Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: „Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o.”, a mai spus acesta, potrivit sursei amintite.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-buzdugan-secretul-unei-casnicii-perfecte-2271703.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava