Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, consideră că se poate observa, din ce în ce mai mult că în cadrul PSD Suceava, organizație condusă de senatorul Ioan Stan, încep să iasă la iveală nemulțumirile membrilor cu privire la acesta. „În timp ce președintele PSD Suceava stă ascuns în vizuină, la „hibernare politică”, răspândacii lui de serviciu, probabil folosindu-i ștampila cu semnătura, îl fac de rușine prin textele expirate trimise presei. Iar dacă domnul senator Stan nu le dezminte public înseamnă că și le asumă. Într-un fel e de înțeles atitudinea acestuia. După ce a fugit de pe câmpul de luptă și i-a lăsat pe alții să se facă de rușine în bătălia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, nu se mai așteaptă nimeni, nici măcar PSD-iștii din județ, la niciun fel de implicare a parlamentarului de Fălticeni în găsirea de soluții viabile pentru dezvoltarea zonei. Și nu este nicidecum o întâmplare faptul că în această perioadă ies la suprafață nemulțumirile ce clocotesc în PSD Suceava de ceva vreme”, a transmis Daniel Cadariu printr-un comunicat de presă. El a subliniat faptul că foarte mulți primari doresc să părăsească „corabia roșie” care ia apă și dă să se scufunde, aceștia având argumente cât se poate de serioase pentru a face acest lucru. „Pornind de la nemulțumirile cu privire la prestațiile publice ale șefului lor politic de la nivel județean, de la faptul amintit anterior că îi lasă pe alții să scrie comunicate în numele său, continuând cu discriminările din ultimii 7-8 ani făcute între zonele din județ în ce privește alocările de resurse și terminând cu bătăile de joc la adresa majorității primarilor PSD care nu au fost ajutați deloc, în timp ce doar 4-5 dintre ei au primit câte 30-40 de proiecte. Dar picătura ce umplut paharul nemulțumirilor pare a fi prestația candidatului impus pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. După ce vestita doamnă Dăncilă a mutat orașul Frasin din județul Suceava în județul Hunedoara, candidatul PSD la cea mai importantă funcție administrativă din județ vrea nici mai mult nici mai puțin decât se transfere județul Suceava la Vaslui, așa încăt să preluăm statutul de pol al sărăciei din România.

Numai astfel se poate interpreta gestul de a impune Bucovinei și județului Suceava modelul economic și strategia de dezvoltare importată de la Vaslui, județ adus în coada Europei de administrarea „mareață” de câteva mandate a domnului Buzatu”, a arătat senatorul PNL de Suceava.

Daniel Cadariu a spus că „apropo de idoli”, în ultimele săptămâni județul Vaslui, alături județele Argeș și Galați și municipiul București, a ajuns pe primele locuri din țară în ce privește numărul de cazuri de infectări noi cu virusul SARS COV 2. „Toate acestea sunt zone din România administrate de membri PSD. Ce au de spus oare domnul Stan și social democrații suceveni despre aceste realități? Întreb asta întrucât în ultimele luni aceștia au încercat și încă mai încearcă să folosească în lupta politică suferința noastră, a sucevenilor, generată de COVID-19. Din păcate, putem spune că în fuga lor de răspundere pentru „nebuniile” administrate românilor, mai ales începând cu anul 2016 și în lipsa lor de idei și soluții reale și oneste pe care să le propună în ajun de campanie electorală, PSD-iștii repetă ca un patefon stricat doar minciuni dovedite”, a precizat Cadariu. El s-a declarat convins că sucevenii înțeleg toate aceste lucruri, iar cât de curând vor vedea acest lucru și cei care mai cred că pot ajunge administratori locali sau județeni prin imoralitate și lașitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava