Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Cadariu ministrul antreprenoriatului și turismului a declarat, la TVR INFO, că meșteșugarii se confruntă cu lipsa piețelor de desfacere pentru produsele lor, în același timp a atras atenția că la porțile mânăstirilor sau în târgurile tradiționale se regăsesc la vânzare multe produse de proveniență China.

“Este nefiresc și aici principala inițiativă ar trebui să fie a administrațiilor publice locale, este nefiresc și de neadmis, pentru că vin dintr-o zonă turistică cu tradiție, în Bucovina există foarte multe mânăstiri, multe dintre ele în patrimoniul UNESCO și este nefiresc ca la poarta acestor mânăstiri să se vândă orice fel de obiecte produse în China și nu obiecte manufacturate, a subliniat ministrul turismului”, a declarat Cadariu.

El a adăugat că a văzut pe litoral vânzându-se trei ii la 20 de lei, in condițiile în care în România se produc astfel de produse.

Daniel Cadariu a spus la TVR INFO că este o piață liberă, dar dacă îți dorești să fii o stațiune turistică renumită la nivel internațional, trebuie să ai grijă la toate aspectele. Nu e suficient să ai doar drumuri, iluminat, parcuri, nu e sufcient efortul operatorilor pentru a avea structuri de cazare moderne, pentru a oferi servicii de calitate trebuie să ai grijă la întreg, a subliniat ministrul Daniel Cadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava