MOPAN Suceava

Daniel Craig duce dorul zilelor în care putea să meargă în oricare bar şi să se îmbete, fără să se teamă că cineva îi va face o poză. Actorul spune că este imposibil pentru celebrităţi să ducă o viaţă normală. Britanicul a devenit un superstar internaţional după rolul lui James Bond, în 2005, iar de atunci a încercat să-şi ascundă viaţa privată cât mai bine de ochii curioşi ai publicului şi jurnaliştilor.

„Poţi să vorbeşti cu orice persoană care se află în această lume a filmului şi care fac acest lucru de 40 de ani şi toţi îţi vor spune că este o diferenţă uriaşă între zilele de actor celebru şi cele în care puteai să mergi liniştit înttr-un bar, să te îmbeţi, chiar să cazi pe jos, să te relaxezi, să faci ce vrei, fără să ştie nimeni de tine. Dar acum, toată lumea are o cameră (de luat vederi).”, a declarat celebrul actor, potrivit contactmusic.com.

„Nu că tot ceea ce aş vrea să fac ar fi să mă duc într-un bar să mă îmbăt, acesta este un exemplu. Deci, nu poţi duce o viaţă normală. Pentru că orice vei face va deveni public – te vei îmbăta într-un bar, sau vei înota dezbrăcat, sau orice altceva. Lucruri pe care oamenii normali le fac frecvent… E trist, pentru că-mi plac barurile” , a mai spus Daniel Craig, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava