MOPAN Suceava

Daniel Onoriu a fentat moartea pentru a doua oară! Nepotul regretatei Gabi Luncă s-a trezit din comă indusă după 55 de zile și urmează să înceapă cu pași mici recuperarea. Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit, pentru Click!, în ce stare se alfă acum pilotul după ce l-a vizitat la spital!

„L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! M-a clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum. Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre”, a declarat Rebeca Onoiru, în exclusivitate pentru click.ro.

„Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămăna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați semama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!”, a declarat mătușa lui Daniel Onoriu pentru sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-daniel-onoriu-a-inceput-recuperarea-410009.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava