Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Onoriu e decis să nu lase nepedepsit calvarul pe care l-a trăit. Pilotul a fost pe punctul să-și piardă viața după ce medicii din Turcia i-au greșit o operație banală de gastric sleeve. Onoriu a tocmait cei mai tari avocați . Aceștia au introdus plângere penală la Parchet, urmând a fi stabilite daunele pe care le cere pilotul, notează click.ro.

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii de la clinica din Turcia, care i-au greșit operația de gastric sleeve! În urma intervenției, pilotul de raliu a fost pe punctul să-și piardă viața și a stat internat timp de 55 de zile la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, în exclusiviate pentru Click!

Daniel Onoriu (44 de ani), nepotul regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat nu mai puțin de 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-onoriu-i-a-dat-in-judecata-pe-turcii-care-589520.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava