MOPAN Suceava

După ce a slăbit enorm în urma unei perioade lungi de comă, Daniel Onoriu se simte ceva mai bine în prezent și speră la o vindecare cât mai rapidă. Pilotul a început să fie activ și pe rețelele de socializare, semn că starea sa de sănătate este una mult mai bună, notează click.ro.

A trecut printr-o perioadă de cumpănă pe care nu și-o imagina niciodată, după ce în urma unei operații de micșorare a stomacului a ajuns în comă preț de 55 de zile.

Daniel Onoriu a fost de curând externat din spital, iar familia l-a așteptat pe pilot acasă cu sufletul la gură. Deși a trecut peste ce era mai greu, Daniel are în continuare de tras, urmând un tratament de refacere, mai scrie sursa citată. Pilotul face kinetoterapie și masaj, având un program strict în vederea recuperării sale. Recent, Daniel a publicat pe rețelele de socializare prima imagine de când și-a revenit din comă, iar urmăritorii săi nu au putut să nu observe cât de mult a slăbit pilotul.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-onoriu-prima-plimbare-dupa-ce-si-a-revenit-459136.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava