Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Radcliffe era invidios pe alți actori tineri, în perioada în care filma pentru ‘Harry Potter’, pentru că aveau curajul de a se implica în foarte multe proiecte noi și diversificate, potrivit contactmusic.com.

Starul în vârstă de 24 de ani – care l-a jucat pe micul vrăjitor în opt pelicule, ale căror filmări s-au întins pe o perioadă de 10 ani – a mărturisit că dorința sa de a se implica în cât mai multe proiecte diferite nu este doar un mod de evita să i se pună o etichetă.

„Bineînțeles că este o parte din mine care… cred că este conectată cu ‘Potter’, dar poate nu în modul în care toată lumea crede, adică: ‘Oh, face toate astea pentru a se putea dezlipi de acest personaj și pentru a putea trece mai departe’. Și, de fapt, cred că pentru că am interpretat un singur personaj atât mult timp, la sfârșitul acelor zece ani de filmări am început să gândesc și la fel ca alți actori britanici precum Aaron Johnson și Eddie Redmayne, Ben Whishaw, actori care fac o mulțime de proiecte diferite și încearcă foarte multe lucruri noi, actori pe care-i invidiam din acest motiv, dar care mi-au trezit în mine dorința de a încerca pur și simplu cât mai multe lucruri diferite posibile. Așa că, da, acum cred că pot face asta…”, a spus Daniel Radcliffe, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava