• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În urmă cu un an şi jumătate, cântăreţul Daniel Robu părăsea România. A renunţat la familie, la prieteni, la locurile dragi şi a început o nouă viaţă în America. Simţea că aici stagnează profesional şi avea nevoie de o provocare. „Dacă nu făceam pasul, aş fi regretat mai târziu”, explică el, scrie click.ro.

Acolo a luat-o de la zero şi nu i-a fost deloc uşor. Dar încet, încet, s-a acomodat, şi-a făcut prieteni, relaţii şi a pătruns în lumea artistică din Las Vegas, acolo unde locuieşte. Face muzică de film, orchestrează pentru artişti americani, înregistrează piese în studio, predă lecţii de chitară şi lucrează chiar şi ca model în diverse reclame. Se simte bine acolo, acum, dar îi e cumplit de dor de casă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/daniel-robu-revenit-tara-dupa-o-absenta-de-un-si-jumatate

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava