Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 8 Siret, Daniel Ungurian, consideră că agricultura şi turismul sunt două dintre domeniile de activitate care ar putea să asigure dezvoltarea localităţilor din colegiul pe care vrea să-l reprezinte în Parlamentul României. În cele aproape două săptămâni de campanie electorală pentru alegerile parlamentare, Daniel Ungurian s-a întâlnit cu alegătorii din toate cele 14 de localităţi ale colegiului în care candidează, atât în întâlniri publice, cât şi în campania din uşă în uşă. „Există probleme comune întregii zone, cum ar fi lipsa locurilor de muncă și slaba dezvoltare a infrastructurii. De asemenea, cetăţenii au semnalat faptul că deși cultivă cereale, în special cartofi, pe suprafețe mari, nu au posibilitatea să-și vândă producția agricolă, deoarece în zonă nu există comercianți care să preia, în cantități mari, această producție. Astfel, lipsa posibilităților de valorificare a producției agricole îi descurajează pe oameni să-și cultive terenurile. Din acest motiv consider că această problemă ar putea fi rezolvată dacă în zonă ar exista câteva centre de colectare a produselor agricole, realizate prin parteneriat public-privat între primării și investitori, pentru care să se acorde o serie de facilităţi”, a explicat Daniel Ungurian unul dintre proiectele sale pentru această zonă a judeţului. Candidatul ARD a precizat că agricultura este una dintre direcţiile importante de dezvoltare a acestei zone a judeţului. De asemenea, Daniel Ungurian a ţinut să precizeze că posibilitatea atragerii de investiții pentru crearea de locuri de muncă este, în acest moment, influențată de slaba dezvoltare a infrastructurii din zonă. Tocmai din acest motiv, Daniel Ungurian a ţinut să precizeze că în calitate de parlamentar va avea un parteneriat cu fiecare primar din Colegiul nr. 8 pentru Camera Deputaţilor, în vederea promovării de proiecte de investiții pentru modernizarea drumurilor și rețele de canalizare, „acestea reprezentând ABC-ul civilizației și sunt baza oricăror investiții viitoare”.

Ungurian: Voi face demersuri pentru ca Biserica ”Sfântul Nicolae” Bălinești, din comuna Grămești, să fie inclusă în lista monumentelor UNESCO

În acelaşi timp, Daniel Ungurian spune că această zonă a judeţului se poate dezvolta şi prin turism. „În acest moment, din cauza slabei promovări a zonei și lipsei unei infrastructuri adecvate, turismul este dezvoltat doar pe componenta turismului de tranzit spre Ucraina”, a arătat candidatul ARD. El a subliniat că zona Siret trebuie să fie parte a ”Ținutului Mănăstirilor”, deoarece în zonă există Biserica ”Sfântul Nicolae” Bălinești, din comuna Grămești, veche de peste 500 ani, una dintre cele mai reprezentative monumente din perioada domniei lui Ștefan cel Mare. „Ca viitor deputat voi face demersuri pentru ca ca acest monument istoric să fie introdus în patrimoniul UNESCO, și să devină în acest fel parte a proiectului de promovare a județului Suceava prin turism cultural și religios”, a mai spus Daniel Ungurian. De precizat că în ultima săptămână, candidatul ARD în colegiul nr. 8 Siret pentru Camera Deputaţilor s-a întâlnit cu locuitorii din Calafineşti, Dumbrăveni, Grămeşti, Siret, Hânţeşti şi Negostina, care l-au asigurat de sprijinul lor la alegerile din data de 9 decembrie 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava