Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 8 Siret, Daniel Ungurian, l-a criticat pe contracandidatul său de la USL din acest colegiu, Eugen Bejinariu, că a folosit materiale electorale care încalcă legea. „Am constatat cu surprindere că unul dintre actualii deputați de Suceava, care în aceste alegeri vine să ceară din nou votul oamenilor pentru un nou mandat, încalcă cu bună știință legea. Deputatul PSD Eugen Bejinariu a considerat că poate fi mai presus de lege, începându-și campania cu afișe care încalcă legea electorală, pe care el însuși, ca parlamentar, presupun că a votat-o”, a spus Daniel Ungurian. El a subliniat că în mai multe localităţi din colegiul în care candidează pentru funcţia de deputat, Eugen Bejinariu folosește afișe mult mai mari decât cele permise de lege, ocupând toate zonele legale de afișaj, „într-un dispreț total față de ceilalți candidați”.

Daniel Ungurian a mai precizat că a depus o contestație la Biroul Electoral Județean Suceava, însă „îi solicit viitorului <fost deputat> Bejinariu să-și dea jos singur afișele și să nu aștepte hotărârea BEJ, întrucât e o chestiune de bun-simț care nu trebuie protejată prin lege”.

Candidatul ARD pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 8 Siret a mai declarat că un alt exemplu „de sfidare prin abundența afișajului electoral” folosit de Eugen Bejinariu este şi în comuna Dumbrăveni, acolo unde deputatul PSD are nu mai puțin de 21 de bannere electorale. „Practic, la tot pasul în Dumbrăveni, în fața școlilor, a spitalului, a bisericilor sau magazinelor deputatul-general de București și-a urcat pe stâlp chipul

Ceea ce oamenii trebuie să știe este că doar pentru cele 21 bannere, Bejinariu a cheltuit peste 100 milioane lei vechi, bani mulți pentru omul de rând, care însă n-au fost mare lucru pentru el, în condițiile în care deține o pensie lunară “umilă” de 62 milioane lei și o leafă de parlamentar de aproape 50 milioane lei”, a subliniat Daniel Ungurian. El a mai adăugat că prin acest afişaj, Eugen Bejinariu încearcă să compenseze lipsa sa din acest colegiu din ultimii opt ani de mandat de deputat. ”Unde aţi fost domnule Bejinariu în ultimii 8 ani? Atât de mult i-aţi respectat pe cei care v-au ales încât nu doar că n-ați făcut nimic, însă nici măcar nu v-aţi deschis un birou parlamentar în zonă la care oamenii să-și spună oful, deși Statul Român v-a plătit cu bani mulți pentru asta. Până acum eu m-am întâlnit cu sute de oameni din zonă, care vă transmit că s-au săturat să vă tot aleagă o dată la 4 ani, iar dumneavoastră să le mulțumiți apoi plecând la București”, a mai spus Daniel Ungurian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava