MOPAN Suceava

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul nr. 8 Siret pentru Camera Deputaţilor, Daniel Ungurian, consideră că locuitorii din cele 14 localităţi ale colegiului au nevoie de un deputat devotat zonei, pe intreaga durata a mandatului de patru ani. Daniel Ungurian candidează pentru funcţia de deputat din partea Aliantei Romania Dreapta, declarând că îşi doreşte să reprezinte în Parlamentul României acest colegiu deoarece este apropiat de această zonă a judeţului, având în vedere că familia sa este din comuna Calafindeşti.
Candidatul ARD pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 8 Siret are 33 de ani şi se află deja la al doilea mandat de consilier local în municipiul Suceava, iar in prezent administreaza o firma privata cu cativa angajati. Ungurian este licenţiat în filologie şi drept, este căsătorit şi are un copil.
Considerat de cei apropiaţi ca fiind dedicat familiei şi comunităţii în care trăieşte, Daniel Ungurian spune că dacă va câştiga funcţia de deputat va sprijini din această calitate localităţile care fac parte din zona sa, indiferent de culoarea politică a primarilor care le conduc. Daniel Ungurian a precizat că până în momentul de faţă a avut intalniri in toate cele 13 comune şi oraşul Siret din zona in care candideaza pentru un mandat de deputat, reuşind ca împreună cu locuitorii acestora să identifice problemele fiecărei localităţi în parte.
Daniel Ungurian a subliniat că îşi doreşte ca după ce va fi ales deputat să deschidă cel puţin 3 cabinete parlamentare în colegiul Siret, având în vedere că în momentul de faţă nu există nici un astfel de cabinet în care cetăţenii pot să vină în audienţă.
„Am identificat câteva din problemele cu care se confruntă această zonă a judeţului. Una dintre acestea este infrastructura rutieră din unele localităţi. O parte din aceste probleme au fost rezolvate în perioada în care Gheorghe Flutur a condus Consiliul Judeţean Suceava, însă după alegerile locale de anul acesta au fost oprite toate investiţiile în infrastructură”, a spus Daniel Ungurian. El a subliniat că un alt proiect pe care îl va susţine pentru a fi realizat este modernizarea Drumului Naţional 2 (E 85), pe portiunea Roman – Suceava – Siret.
Candidatul Aliantei Romania Dreapta pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 8 Siret a precizat că, în calitate de parlamentar, va susţine dezvoltarea centrelor de achiziţii de produse agricole în fiecare comună din colegiu, printr-un parteneriat public privat, în vederea colectării produselor de la fermierii din această zonă a judeţului. „În urma consultării populaţiei din localităţile acestui colegiu am stabilit o listă de priorităţi, iar dintre acestea una dintre cele mai importante este şi realizarea Acordului pentru micul trafic la frontiera dintre România şi Ucraina. Este o problemă care trebuie rezolvată, având în vedere că există foarte mulţi cetăţeni din localităţile sucevene de graniţă care au rude de partea cealaltă a graniţei, şi invers, motiv pentru care ar trebui să existe un astfel de Acord care sa prevada anumite facilitati pentru locuitorii zonei de frontieră”, a declarat Daniel Ungurian.
El a adăugat că în calitate de viitor deputat va sprijini primarii, indiferent de culoarea politică a acestora, în vederea atragerii de fonduri guvernamentale şi europene, pentru extinderea reţelelor de alimentare cu energie electrică în comune şi oraşul Siret.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava