MOPAN Suceava

A fost una dintre cele mai mediatizate asistente din istoria televiziunii, după ce a făcut parte din echipele de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ şi „Un show păcătos“, a participat la multe alte show-uri de divertisment, însă timp de cinci luni a dispărut din lumina reflectoarelor, notează click.ro.

Acum, Daniela Crudu a revenit în centrul atenţiei şi a fost invitată la „Xtra Night Show“, acolo unde a vorbit despre perioada în care a fost absentă, conform sursei citate: „De când n-am mai apărut, nici nu mai ştiu cum să mai stau la televizor, care e profilul meu bun… Acum mă simt foarte bine. Mă plimb, încerc să mă reinventez, să descopăr ce îmi place şi ce vreau să fac. Am tatuaje noi.“.

Fosta asistentă a lui Dana Capatos a vrut să facă lumină şi în privinţa operaţiilor estetice, dezvăluind absolut toate intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă până în prezent.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-crudu-de-nerecunoscut-dupa-cinci-luni-de-absenta-dezvaluit-cate-operatii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava