Daniela Crudu, una dintre cele mai vechi asistente tv, a decis să-și dea demisia de la emisiunea lui Dan Capatos. Bruneta care a lucrat 10 ani la Antena 1 a decis să iasă din televiziune, scrie click.ro.

Nu a apărut în direct pentru a le spune telespectatorilor care este motivul plecării sale, dar cel care a vorbit a fost chiar Dan Captos, alături de care a stat mai mult decât oricare altă asistentă. Realizatorul show-ului a avut cuvinte de laudă pentru Cruduța. „Vine o zi când drumurile oamenilor se depart. Cruduţa a atins această zi pentru a doua oară pentru că a mai plecat o dată, atunci îndrăgostită fiind. Înţeleg că a obosit şi pot să o şi înţeleg. (…) Îi mulțumesc încă o dată pentru tot ce a făcut. Cruduța era parte din familia noastră, din familia mea, mă vedeam cu ea poate la fel de mult cu cei de acasă. A fost ca o soră pe care nu am avut-o, veselă și întotdeauna pusă pe șotii.”, a spus Dan Capatos în emisiunea de luni, 29 mai, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-crudu-si-dat-demisia-de-la-xtra-night-show-care-e-motivul-plecarii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava