• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Daniela Crudu, una dintre cele mai vechi asistente tv, a decis să-și dea demisia de la emisiunea lui Dan Capatos. Bruneta care a lucrat 10 ani la Antena 1 a decis să iasă din televiziune, scrie click.ro.

Nu a apărut în direct pentru a le spune telespectatorilor care este motivul plecării sale, dar cel care a vorbit a fost chiar Dan Captos, alături de care a stat mai mult decât oricare altă asistentă. Realizatorul show-ului a avut cuvinte de laudă pentru Cruduța. „Vine o zi când drumurile oamenilor se depart. Cruduţa a atins această zi pentru a doua oară pentru că a mai plecat o dată, atunci îndrăgostită fiind. Înţeleg că a obosit şi pot să o şi înţeleg. (…) Îi mulțumesc încă o dată pentru tot ce a făcut. Cruduța era parte din familia noastră, din familia mea, mă vedeam cu ea poate la fel de mult cu cei de acasă. A fost ca o soră pe care nu am avut-o, veselă și întotdeauna pusă pe șotii.”, a spus Dan Capatos în emisiunea de luni, 29 mai, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-crudu-si-dat-demisia-de-la-xtra-night-show-care-e-motivul-plecarii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava