• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Actorul Danny Trejo, în vârstă de 75 ani, a devenit erou național în SUA după ce și-a riscat viața pentru a salva un copil blocat într-o mașină răsturnată, în Sylmar, Los Angeles, California. Accidentul a avut loc miercuri, într-o intersecție din LA, după ce o șoferiță a forțat culoarea galbenă a semaforului, notează click.ro.

Actorul nu a stat pe gânduri și s-a luptat cu fiarele contorsionate pentru a-l aduce la lumină pe micuțul în stare de șoc. Trejo nu a lăsat copilul din brațe până când bunica lui nu a fost eliberată și ea din maldărul de foare contorsionate în care a fost prinsă.

Citește tot articolul pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/danny-trejo-din-filmul-machete-salvat-un-copil-blocat-intr-o-masina-rasturnata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava