Evenimentele săptămânii la Iulius Mall

 

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târg de obiecte handmade – De Dragobete, surprinde-ţi jumătatea cu un cadou aparte! Sau poate de Mărţişor, pentru că târgul handmade va fi găzduit de Iulius Mall de vineri, 24 februarie, până pe 1 martie 2012, inclusiv. La parter, artizanii expun spre vânzare articole special create în culorile iubirii şi în cele ale primăverii. Poadoabe, lumânări parfumate, origami, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse alte obiecte decorative unicat, toate au preţuri foarte accesibile.

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall, însă de acum în fiecare seară de vineri şi de la ora 18, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!

Origami – La Cărtureşti, în aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic la numărul 0732 003 049.

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 25 februarie 2012, de la ora 12, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Teatru de Păpuşi “Puppet” aşteaptă în Iulius Mall prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme duminică, de la ora 12.

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall. Arena de gheaţă va funcţiona zilnic între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat pe ringul de gheaţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava