Craciun in Bucovina

Faimosul regizor Darren Aronofsky este de părere că oamenii distrug Pământul, iar aceasta este problema pe care o semnalează cu filmul său „Mother!”, potrivit contactmusic.com.

Protagoniştii filmului sunt Jennifer Lawrence şi Javier Bardem. Pelicula a starnit o serie de controverse, mulţi dintre cei care au urmărit-o neînţelegând ce a vrut regizorul să transmită.

Explicând ideile ce au stat la baza filmului său, în care Jennifer a jucat rolul unei femei însărcinate, care trece printr-o serie de traume, Darren a spus, conform sursei citate: „Am dorit să fac un film despre Planeta Mamă şi despre cum ne conmportăm cu ea. Eu cred că ne comportăm incredibil de nerespectuos cu Planeta Mamă. O jefuim, o violăm, o numim mizerie.”

Regizorul a mai spus că, în ciuda criticilor pe care filmul le-a primit, Jennifer şi-a jucat rolul exact cum i-a spus el. „De aceea Jennifer a intrepretat personajul ei aşa cum a făcut-o. Este foarte multă emoţie.”, a adăugat Darren Aronofsky, conform aceleaşi surse.

Aronofsky a confirmat faptul că personajul lui Javier – un poet care se confruntă cu un blocaj – îl reprezintă pe Dumnezeu. „Am citit Biblia şi am analizat modul în care este descris Dumnezeu în Vechiul Testament. Când te gândeşti la acel Dumnezeu, dacă nu te rogi lui, te omoară. Cine face asta? Eu am interpretat asta cu emoţiile unei fiinţe umane.”, a mai spus producătorul în vârstă de 49 de ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava