MOPAN Suceava

David Beckham (44 ani) a uitat de vremurile în care petrecea până răsărea soarele, consumând diferite cantităţi de alcool şi fiind însoţit de prezenţe feminine fermecătoare! Fostul fotbalist este foarte nemulţumit de relaţia pe care fiul său cel mare, Brookyln o are cu un fotomodel pe nume Hana Cross, şi se teme că numele de Beckham va avea de suferit în urma poveştii de dragoste pe care tinerii o trăiesc prea intens, potrivit click.ro.

David Beckham şi-a sfătuit fiul să uite de Hana, căci relaţia lor este una toxică, presărată cu diferite certuri pornite de la chestiuni insignifiante, iar disputele pornesc adesea din cauza consumului excesiv de alcool de către ambii porumbei. Ultima lor ceartă a ajuns în paginile publicaţiilor din Marea Britanie şi de peste Ocean, iar David şi Victoria de tem că legătura dintre Brookyn şi Hana este una care nu face decât să distrugă capitalul de imagine pe care familia Beckham l-a câştigat în timp prin muncă asiduă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/david-beckham-foc-si-para-din-cauza-fiului-cel-mare-cine-este-marul-discordiei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava