David Beckham a declarat că nu îşi doreşte să devină star de cinema, după ce a avut un rol minor în filmul ‘King Arthur: Legend of the Sword’, regizat de prietenul său Guy Rithchie.

Fostul fotbalist în vârstă de 42 de ani a îl interpretează în peliculă pe Trigger, un soldat de-al lui Arthur, care este martor când regele scoate sabia Excalibur din piatră şi devine astfel Rege. Cu toate că a fost încântat joace în filmul lui Guy Ritchie, nu vrea să urmeze o carieră în cinematografie.

David Beckham a declarat la premiera filmului, miercuri noapte, la Londra, potrivit contactmusic.com: „Nu m-am apucat de actorie. Doar am făcut ceva ce iubesc cu un prieten. Nu este o carieră nouă pe care am început-o, ori ceva ce mi-aş dori să fac. Mereu mi-au plăcut provocările, de obicei au de a face cu sportul, dar cu actoria nu ştiam la ce să mă aştept.”

David a mai avut şi în trecut apariţii în filme. S-a interpretat pe sine însuşi în ‘Goal’ şi ‘Goal II: Living the Dream’, iar în ‘Man from U.N.C.L.E’, film regizat tot de Guy Rithcie, a avut o scurtă apariţie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava