CRaciun in Bucovina 2019

David Beckham a declarat că nu îşi doreşte să devină star de cinema, după ce a avut un rol minor în filmul ‘King Arthur: Legend of the Sword’, regizat de prietenul său Guy Rithchie.

Fostul fotbalist în vârstă de 42 de ani a îl interpretează în peliculă pe Trigger, un soldat de-al lui Arthur, care este martor când regele scoate sabia Excalibur din piatră şi devine astfel Rege. Cu toate că a fost încântat joace în filmul lui Guy Ritchie, nu vrea să urmeze o carieră în cinematografie.

David Beckham a declarat la premiera filmului, miercuri noapte, la Londra, potrivit contactmusic.com: „Nu m-am apucat de actorie. Doar am făcut ceva ce iubesc cu un prieten. Nu este o carieră nouă pe care am început-o, ori ceva ce mi-aş dori să fac. Mereu mi-au plăcut provocările, de obicei au de a face cu sportul, dar cu actoria nu ştiam la ce să mă aştept.”

David a mai avut şi în trecut apariţii în filme. S-a interpretat pe sine însuşi în ‘Goal’ şi ‘Goal II: Living the Dream’, iar în ‘Man from U.N.C.L.E’, film regizat tot de Guy Rithcie, a avut o scurtă apariţie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava