MOPAN Suceava

Legenda fotbalului David Beckham a fost din nou împodobit cu un tatuaj, de această dată de către fiica lui, Harper, care i-a fixat un desen cu un Minion pe braț, scrie contactmusic.com.

Celebrul sportiv, în vârstă de 40 de ani, a fost inspirat de fiica lui, Harper, în vârstă de 3 ani, să adauge încă un tatuaj la deja extinsa sa colecție de artă corporală. Soția sa, Victoria, a postat o fotografie pe o rețea socială – cu creatura de pe mare ecran care trăiește pentru a servi un stăpân laș – arătând noua podoabă de pe brațul soțului ei.

Ea a adăugat un comentariu pozei, pe Twitter: ˝Harper tocmai și-a adus contribuția la colecția de tatuaje a lui tati. O zi de marți fericită în lumina soarelui!˝

Cu toate acestea, tatuajul nu este permanent, iar un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat că imaginea cu personajul din animația ´Despicable Me´ este provizorie.

David – care mai are copiii Brooklyn, de 16 ani, Romeo, de 12 ani, și Cruz, de 10 ani cu Victoria – este faimos pentru tatuajele-tribut de familie, pe care le are pe corp, potrivit sursei citate.

Fostul fotbalist și-a gravat numele Brooklyn pe spate în anul 1999, în timp ce prenumele celui de-al doilea copil al său, Romeo, este tatuat sub o cruce înaripată pe ceafă, iar porecla lui Cruz este semnată dedesubt.

Numele Harper este inscripționat deasupra claviculei, iar imaginea soției sale se întinde pe antebrațul stâng alături de cuvintele ˝Totdeauna lângă tine.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava