Concert pascal
MOPAN Suceava

David Beckham și-a tuns barba după ce soția lui, Victoria, i-a spus că nu-l mai sărută atât timp cât e așa de păros, notează contactmusic.com.

Superstarul retras din fotbal a purtat un păr facial pronunțat, dar a decis să-l reducă din cauza perspectivei interdicției de a mai fi sărutat.

El a spus, conform sursei citate: ˝Eram în Miami și Victoria a văzut o imagine și a zis: ´Nici într-un caz nu te mai sărut până nu dai aia jos.´ Am lăsat-o o zi și apoi m-am gândit: ´Știi ce? Va trebui să o fac.´˝

Deși designer-ului de modă, în vârstă de 40 de ani, îi displăcea barba stufoasă, David, 39 de ani, a recunoscut că celor 4 copii ai săi –  Brooklyn (16), Romeo (12), Cruz (10) și Harper (3) – au îndragit-o cu adevărat.

Arătându-și noul look în cadrul emisiunii ‘The Late Late Show with James Corden’, David Beckham a declarat: ˝Copiii chiar au îndrăgit-o, fetița mea obișnuia să se joace cu ea (barba). Asta a însemnat sfârșitul.˝

Sfatul de a-și tunde barba nu este singurul pe care l-a acceptat de la Victoria, David recunoscând mai demult că o lasă pe soția lui să-l îmbrace în proporție de 99,9 %.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava