Concert pascal
MOPAN Suceava

David Beckham va fi distins cu premiul ´Legend of Football´ în cadrul celei de-a 20-a aniversări HMV Football Extravaganza din Londra în luna septembrie, potrivit contactmusic.com.

Înainte de ceremonie – care va avea loc la Grosvenor House Hotel în Londra – David a vizitat recent fundația caritabilă de terapie prin muzică, Nordoff Robbins, unde s-a întâlnit cu câțiva copii pe care organizația i-a ajutat.

Un tânăr numit Romano, în vârstă de 11 ani, are autism, întârziere în dezvoltarea generală și dispraxie. Acesta vine la Nordoff Robbins de cinci ani pentru a primi ajutor în dezvoltarea abilităților în vorbire și comunicare, dar și pentru a-și crește încrederea în sine.
David a declarat: ˝A fost o reală plăcere să văd rezultatele muncii de la Nordoff Robbins și să mă întâlnesc cu Romano și cu familia lui. A fost uimitor să văd cum terapia muzicală i-a schimbat viața lui Romano și să înteleg cum acest lucru l-a ajutat să-și dezvolte încrederea în sine. Mă simt onorat să primesc ´Legend of Football Award´ la HMV Football Extravaganza. Este un adevărat privilegiu să iau parte la un astfel de eveniment prestigios, mai ales că este vorba de cea de-a 20-a aniversare.˝

De curând HMV Football Extravaganza a strâns aproape 7 milioane de lire sterline pentru Nordoff Robbins, permitând fundației să ofere zeci de mii de sesiuni muzicale terapeutice pentru unele dintre cele mai izolate și vulnerabile persoane din Marea Britanie, mai scrie sursa citată.

Printre cei care au fost distinși anterior cu premiul ´Legend of Football´, care recunoaște realizările remarcabile din lumea fotbalului și contribuția adusă acestui joc, se numără: Sir Bobby Robson CBE, Sir Bobby Charlton CBE, Sir Alex Ferguson CBE, Eric Cantona, Tony Adams, José Mourinho, Pelé și Ryan Giggs OBE.

Brian McLaughlin, președintele HMV Football Extravaganza, a spus: ˝Suntem absolut încântați că David Beckham a acceptat premiul nostru prestigios ´Legend of Football´. David este, fără îndoială, una dintre somitățile fotbalului din lume și sunt mulțumit că va fi alături de noi.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava