Concert pascal
MOPAN Suceava

David Beckham este de părere că soţia lui, Victoria Beckham, este ‘la fel de frumoasă’ca în ziua în care s-au cunoscut. Potrivit contactmusic.com, starul în vârstă de 38 de ani a spus că este mândru că soţia lui s-a menţinut la fel de frumoasă ca atunci când s-au cunoscut, în 1997, atunci când ea a venit la un meci pe care l-a avut echipa Manchester United, dar fotbalistul a mărturisit că s-a temut că nu va avea nicio şansă la ea, pentru că era prea timid să intre în discuţie cu ea.

David – care s-a căsătorit cu Victoria în iulie 1999 – a declarat, potrivit sursei citate: “Jucam cu Manchester United împotriva celor de la Chelsea, în Londra, iar ea a apărut acolo cu managerul meu. Eram foarte timid, aşa că, m-am prezentat şi am plecat. Am fost dezamăgit că nu am vorbit cu ea mai mult, dar săptămâna viitoare s-a întors, aveam un alt meci, şi am simţit că aia este şansa mea şi am făcut rost de numărul ei de telefon. Acum, Victoria este la fel de frumoasă ca în ziua în care am cunoscut-o, nu ştiu sigur dacă este cazul şi la mine!”

Cei doi au acum patru copii – Brooklyn, 14, Romeo, 10, Cruz, opt, şi micuţa Harper în vârstă de un an şi 10 luni – iar David spune că cel mai frumos moment din viaţa lui a fost atunci când Victoria i-a dat vestea că este însărcinată pentru prima dată.

El a adăugat, conform ContactMusic: “Să afli că vei deveni tată, este cel mai minunat lucru pe care-l poţi simţi vreodată. Nimic nu se poate întâmpla mai frumos decât atât, să vezi ceva ce ai creat împreună cu partenerul tău.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava