• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

David Beckham vrea ca Brad Pitt să joace rolul lui într-un film biographic. Fostul fotbalist este un mare fan al actorului de la Hollywood și crede că, dacă s-ar face vreodată un film despre viața sa, Brad ar fi cea mai bună alegere pentru rolul principal.

Vorbind la un post de radio, David a glumit: ”Cred că Brad ar fi alegerea evidentă. Mi-ar plăcea ca Brad să joace rolul meu – el sau Leonardo DiCaprio, unul dintre ei. Sau Bradley Cooper. Sunt bărbați arătoși.”, a spus Beckham, potrivit contactmusic.com.

David, 38, a renunțat la fotbal în luna mai, dar spune că nu are cum să-și iasă din formă cu copiii, Brooklyn, 14, Romeo, 12, Cruz, nouă, și micuța Harper, în vârstă de doi ani, și cu soția, Victoria, pe lângă el. ”Patru luni de zile nu am făcut niciun fel de antrenament fizic, dar apoi am început să alerg copiii.”, a adăugat David, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava