MOPAN Suceava

David Guetta a mărturisit într-un interviu recent că moartea Dj-ului Avicii, în aprilie, survenită în urma unei aparente sinucideri, l-a făcut să realizeze că trebuie să-și „reorganizeze” cariera și viața personală, pentru a evita să intre în depresie.

El a spus, potrivit contactmusic.com: „Cu toții (cei din industrie) am fost șocați de ceea ce s-a întâmplat. Acest eveniment tragic m-a forțat să iau câteva decizii grele, să îmi schimb viața. Vedeam cum vine și spre mine această depresie. Iar eu sunt o persoană fericită, nu sunt genul depresiv. Dar am realizat că este necesar să îmi reorganizez viața pentru a sta departe de acest lucru. Îmi amintesc cum Avicii îmi spunea cât de multe concerte susține pe an și mă gândeam: ‘Asta este oribil. E tortură’. Dar este dificil să refuzi. Vrei să faci ceea ce este corect pentru cariera ta. Dar dacă nu te oprești din a spune da, într-o zi cazi.”

Muzicianul a mai spus că el este de părere că ceea ce îi leagă pe artiști este o „hipersensibilitate”.
„În această lume a noastră avem un singur lucru în comun și anume acest stil de viață extrem de ciudat, care te duce într-un loc foarte sensibil din punct de vedere emoțional. Dacă ești artist, cred eu, înseamnă că ai ceva de spus și privești lumea într-un mod puțin mai diferit. Și asta, cel mai probabil, pentru că suntem foarte sensibili. Dar să fii hipersensibil și să ai acest stil de viață – asta este periculos.”, a mai spus starul pentru revista Sunday Times Culture.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava