MOPAN Suceava

David şi Victoria Beckham vor vinde ţinutele purtate la nunta Prinţului William cu fosta actriţă Meghan Markle, iar banii obţinuţi vor fi donaţi fundaţiei ‘We Love Manchester’, pentru ajutorarea victimelor atacului de anul trecut de la Manchester, soldat cu 22 de morţi şi peste o sută de răniţi, informează contactmusic.com.

Victoria a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea şi soţul ei la nunta regală, iar alături a scris: „Pentru a sprijini incredibila muncă a celor de la ‘We Love Manchester Emergency Fund’ şi familiile afectate de atacul de anul trecut din Machester, eu şi David am făcut echipă cu @omazeworld pentru a vă da şansa să achiziţionaţi ţinutele noastre de la nuntă. Vă rugăm să vizitaţi pagina omaze.com/beckham pentru detalii.”

Fostul jucător de fotbal a postat un mesaj similar, alături de o poză cu el ţinând în mâini un afiş cu mesajul „Cumpăraţi ţinutele pe care le-am purtat la nuntă şi sprijiniţi o cauză minunată.”

La nunta regală, David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a purtat un costum Dior de culoare închisă, cu iniţialele sale brodate în interior, iar Victoria, în vârstă de 44 de ani, a purtat o rochie bleumarin din propria sa colecţie.

La 22 mai 2017, Manchester Arena a fost scena unui atentat, după un concert al cântăreţei Ariana Grande. În arena a fost detonată o bombă care a ucis 22 de persoane şi a rănit peste o sută.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava