• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto37 poze în acest set

Peste 1.000 de copii au fost prezenţi la spectacolul – concurs „De 1 Iunie toată lumea dansează pe ponton” care a avut loc luni după amiază în Amfiteatrul din Parcul “Nada Florilor”. Evenimentu a fost organizat de Primăria din Fălticeni, şi atât copiii care au evoluat pe scenă, cât şi cei din public au primit cadouri, oferite de către primarul municipiului Cătălin Coman. În spectacol au evoluat formaţii de dans, soliţişti şi trupe de muzică populară de la şcolile şi grădiniţile din Fălticeni, dar şi din localităţile învecinate cu acest municipiu.


Cătălin Coman a ţinut să precizeze că pe tot parcursul zilei de luni în Fălticeni au fost organizate mai multe evenimente dedicate celor mici, de la „Şotroniada” (prima ediţie a campionatului municipal de şotron), până la jocurile copilăriei, cei mici întrecându-se în jocuri precum raţele şi vânătorii, coarda, elasticul, „ţară, ţară vrem ostaşi, sau „regele şi regina”. De asemenea, la Casa Memorială Mihail Sadoveanu cei mici au avut parte de face painting, sau au avut posibilitatea să deseneze pe asfalt.

De 1 Iunie, spectacole, concursuri şi cadouri pentru copiii din Fălticeni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava