Concert pascal
MOPAN Suceava

Dedicat promovării și susținerii artei baletului și propunând publicului cele mai deosebite fotografii și cei mai renumiți fotografi specializați din întreaga lume, “Professional Ballet Photography, ediția 2021” va lua startul pe 19 Octombrie, celebrând astfel Ziua Internațională a Baletului.

După succesul major înregistrat cu proiectele precedente, „Ballerinas in Red” edițiile 2020 și 2021, Ballet Magazine Romania, cea mai relevantă platformă media dedicată artei coregrafice din România și Europa Centrală și de Est, lansează cea de-a doua ediție a proiectului “BALLERINAS IN RED, 2022 EDITION”.

Dedicat promovării și susținerii dezvoltării artei baletului, prin aducerea în fața publicului a celor mai spectaculoase fotografii de balet, realizate de cei mai renumiți fotografi specializați în acest domeniu din întreaga lume, proiectul a luat startul pe 9 Mai, celebrând astfel Ziua Europei, simbol al spațiului comunitar și prilejul ideal pentru celebrarea unității și diversității culturale a tuturor statelor membre.

 Ballet Magazine, singura platformă media independentă dedicat susținerii și promovării artei baletului din România

Cu o echipă de profesioniști recunoscuți, realizată atât online cât și în format tipărit la o calitate de excepție, Ballet Magazine Romania este singura revistă dedicată susținerii și promovării artei baletului din România, și o platformă media unică în domeniu în spațiul Europei Centrale și de Est (CEE).

Prin secțiunea în limba engleză Ballet Magazine România acoperă mediatic Europa și întreaga regiune CEE, aducând cititorilor săi cele mai relevante știri și informații de profil, alături de interviuri cu cele mai mari personalități ale artei coregrafice din România și din lume.

Baletul de unește de Ziua Europei! “BALLERINAS IN RED, 2022 EDITION” promovează și celebrează unitatea și diversitatea culturală în UE

Prin proiectul “BALLERINAS IN RED, 2022 EDITION” Ballet Magazine România celebrează Ziua Europei, alăturându-se astfel, într-un demers de promovare a artei coregrafice, întru celebrarea unității și diversității culturale a tuturor statelor member.

“BALLERINAS IN RED, 2022 EDITION” este unul dintre cele mai spectaculoase proiecte dedicate fotografiei de balet la nivel internațional,  unic în spațiul Central și Sud-Est European și cu o recunoaștere impresionantă atât în rândurile publicului profesionist cât și în rândurile celui amator.

Cu un juriu de prestigiu, din care fac parte nume de prestigiu ale comunității artistice din România, precum Alin Gheorghiu – Consilier artistic pentru balet al Operei Naționale București; Manuela Ardelean – Prim Balerină a Operei Naționale Române Timișoara; Lorelei Bari – Director Artistic al Dance World Cup Competition și fondatoare a La Sylphide Academic Ballet School; Marina Minoiu – artistă în corpul de balet la Royal Danish Ballet sau Vivia Săndulescu – unul dintre cei mai apreciați și recunoscuți istorici și critici de balet din România, competiția “BALLERINAS IN RED, 2022 EDITION” este cel mai frumos spectacol vizual dedicat baletului derulat în condiți de maximă transparență, professionalism, corectitudine și echidistanță.

Cele mai mari nume ale fotografiei de profil, la nivel internațional, fac parte din juriul , “BALLERINAS IN RED, 2022 EDITION”

Iar caracterul de maxim profesionalism și echidistanță este subliniat și garantat totodată de prezența în acelați juriu a unora dintre cele mai mari nume ale fotografiei de balet de pe plan internațional. Între acestea putem enumera: Daria Chenikova – fotograf specializat în fotografie de balet, în al cărei portofoliu se află fotografii cu cele mai celebre ale baletului rusesc și internațional; Nikita Alba – fotograf specializat în fotografie de dans, colaborator al unora dintre cele mai mari publicații de profil din lume, precum Dance Times, Dance Europe sau Inside Dance Magazine sau Lorenzo Gatto unul dintre cei mai titrați fotografi si spațiului coregrafic italian, ale cărui lucrări dedicate dansului sunt expuse în mai multe muzee din Italia.

“BALLERINAS IN RED” este unul dintre cele mai spectaculoase și cunoscute competiții de profil la nivel global, recunoașterea acestuia fiind evidențiată pe de o parte de numărul mare de personalități ale artei coregrafice implicate de-a lungul celor 3 ediții ale sale, cât și de numărul mare de participanți înregistrați de-a lungul timpului. Astfel, în cele două ediții anterioare, proiectul a însumat peste 300 de participanți înregistrați, numărând peste 75.000 de aprecieri și distribuiri la nivel global și peste 230.000 de utilizatori pe platforma Ballet Magazine.

BALLET MAGAZINE este singura platformă media independentă din România, dedicată susținerii și promovării artei baletului la nivel național și internațional. Prin secțiunea de limbă engleză publicația Ballet Magazine acoperă mediatic spațiul Central și Sud – Est European, aducând cititorilor din regiunea cele mai importante noutăți din domeniu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava