Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seara, în jurul orei 18:10, polițiștii din Adâncata au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un șofer circulă haotic cu autoturismul pe drumul dintre satele Fetești și Adâncata și este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Patrula din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, s-a deplasat pe DN 29A, pe raza satului Adâncata, unde la ora 18.20, a fost identificat autoturismul în cauză. Polițiștii au oprit autoturismului prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție după care i-au solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 28 ani din Adâncata, acesta mirosind a alcool. Șoferul a fost testat de mai multe ori cu aparatul etilotest fără a rezulta vreo valoare întrucât șoferul nu sufla în mod corespunzător în aparat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că șoferul figurează cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prev și ped de art. 336, alin. 1 Cod Penal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev și ped de art. 335, alin. 2 Cod Penal, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Adâncata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava