Concert pascal
MOPAN Suceava

Acuzațiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului au făcut-o pe Jennifer să pună punctul pe i în interviul acordat uneia dintre cele mai importante publicații din industria divertismentului din Los Angeles, California. Actrița a vorbit deschis despre rănile provocate de acuzațiile criticilor care au lansat ipoteze dureroase, fără să știe nimic despre trecutul ei medical sau personal, notează click.ro.

Nu a scăpat de gura lumii, cu toate eforturile ei de a-și păstra imaginea nepătată. Oamenii i-au analizat pe toate părţile viaţa şi alegerile făcute şi au comentat totul fără pic de empatie şi fără să le fie confirmate bănuielile: „Am luat totul foarte personal, m-au deranjat enorm zvonurile despre o eventuală sarcină şi acuzaţia «Oh, a ales cariera în detrimentul maternităţii!»‟, a mărturisit diva hollywoodiană, conform sursei citate. Jennifer a mai spus cu ocazia interviului acordat recent că „oamenii nu ştiu nimic despre mine‟ și a oferit detalii despre sănătatea ei, dezvăluind că în pandemie s-a confruntat mai mult ca niciodată cu agoraphobia.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/de-ce-ales-jennifer-aniston-cariera-detrimentul-maternitatii-lumea-nu-stie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava