Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebra actrita din LA, romanca Madalina Ghenea, a rupt tacerea intr-un final. Aceasta era insarcinata, purtand in burtica copilul lui Matei Stratan, omul de afaceri milionar din Romania. Insa a ales sa tina ascunsa sarcina, chiar si familiei sale, nu doar presei si oamenilor din showbizz.

Raspunsul la intrebarea “De ce a ascuns sarcina” a fost unul cu adevarat uluitor. Citeste articolul in continuare pentru a afla care a fost acesta!

Madalina Ghenea – insarcinata in 8 luni, fara sa stie nimeni

Dupa luni intregi de refuzuri in a iesi din casa si a mai aparea pe scena, dupa luni intregi de stat in intuneric, Madalina Ghenea a rupt tacerea. A uimit pe toata lumea cand a dezvaluit adevarul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor. Madalina a spus ca urmeaza sa fie mamica.

A ascuns sarcina din cauze personale, insa recent a hotarat sa le faca publice si pe acestea. A declarat ca a avut o sarcina groaznica, tocmai de aceea nu a dorit sa afle nimeni despre copil. In urma consultatiei la medic, acestia au asigurat-o ca nu va avea copilul, asa incat actrita a preferat sa ascunda pana in ultima clipa faptul ca este insarcinata.

“Eram in cel mai bun moment din viata mea profesionala, prezentasem Sanremo, jucasem primul rol principal intr-un film in engleza, ma mutasem la Los Angeles, lucram non stop, si a aparut ea, minunea mea atat de dorita.

Spun minune pentru ca medicii ma asigurasera ca eu nu voi avea copii. Am avut o sarcina groaznica, dar m-am gandit zilnic ca, dupa toate acele dureri, o voi tine in brate pe ea. Am ascuns sarcina de frica sa nu o pierd, am ascuns-o si de mama…”, a declarat Madalina Ghenea.

Sarcina a fost dusa pana la capat, iar actrita are o fetita de toata frumusetea!

Intr-un final, sarcina a fost dusa pana la capat iar Madalina Ghenea a nascut o fetita sanatoasa si plina de viata. Acum se bucura de viata impreuna cu micuta si a avut curajul sa declare cum a evoluat sarcina si ce greutati a intampinat.

Pentru ca o sarcina sa evolueze bine si sa va puteti bucura de un copil sanatos este bine sa aveti o alta abordare. Trebuie sa cereti ajutor, sa apelati la specialisti si sa va lasati apropiatii sa va ajute si sa va sustina moral cu absolut orice aveti nevoie.

Este esential sa urmariti sarcina pe saptamani si sa evaluati intregul proces. Trebuie sa aveti tot suportul necesar, sa va modificati intreg comportamentul si stilul de viata in functie de indicatiile medicului si totul va fi bine.

Nu va ascundeti si nu incercati sa tratati problemele din aceasta perioada ca pe o dezamagire si ca pe un esec. Aveti incredere in voi, urmati sfaturile medicului si apelati la cei ce va sunt aproape pentru a va incuraja.

In final rezultatul va fi unul extrem de satisfacator, iar bebelusul se va naste perfect sanatos, aducand in viata dumneavoastra cea mai mare fericire pe care o poate avea o mama.

Mai multe despre sarcina pe saptamani: https://lumealuijunior.ro/sarcina-pe-saptamani-cum-evolueaza-sarcina-si-bebe/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava