Concert pascal
MOPAN Suceava

Informaţii contradictorii vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală, unde din 7 noiembrie a fost adus de la Craiova şi internat actorul Florin Busuioc. În weekendul ce tocmai s-a încheiat au apărut zvonuri că îndrăgitul om de televiziune va fi externat, însă la scurt timp s-a aflat că el va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale la inimă la începutul acestei săptămâni. Iniţial, prezentatorul Pro Tv a fost operat cu succes la Craiova, în clinica de Cardiologie Intervenţională a Spitalului Judeţean de Urgenţă de o echipă de trei medici tineri, conduşi de dr. Paul Traşcă, potrivit click.ro.

Florin Busuioc (56 de ani) nu a fost externat şi nici nu a intrat în sala de operaţie aşa cum s-a vehiculat.

Dr. Paul Traşcă, medicul care l-a salvat pe Busu, a explicat în exclusivitate pentru Click! de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent. „Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-au-considerat-medicii-ca-florin-busuioc-ar-mai-avea-nevoie-de-un-al-doilea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava