MOPAN Suceava

Poate v-aţi întrebat, aşa cum este şi firesc de altfel, de ce Tudor Chirilă reuşeşte să încheie toate sezoanele de la „Vocea României” învingător, de când ocupă scaunul de antrenor, şi de ce Loredana nu poate să ajungă de două ediţii încoace cu niciunul dintre concurenţi în finală. Psihologii au explicaţia pentru modul în care cei doi antrenori au obţinut rezultate atât de diferite şi de ce unul a cunoscut succesul, iar celălalt a simţit din plin gustul amar al eşecului, potrivit click.ro.

„Tudor Chirilă e foarte direct și autentic, fără să-i fie teamă că ar putea supăra pe cineva, dar fără să fie bădăran. Își exprimă fără rezerve opinia pozitivă despre concurenții altor antrenori și spune direct și ce nu-i place. Are o atitudine care evită jocurile de putere, nu pare să se compare cu alte echipe, se concentrează destul de mult pe echipa lui și ce poate face cu ea. Creează pentru concurenții lui niște momente originale, out-of-the box, riscă chiar și atunci când alegerea lui ar putea fi nepopulară, aduce la «Voce» stiluri de muzică sau melodii de nișă sau încurajează concurenți care, la prima vedere, nu par să aibă șansa să câștige votul maselor.”, a explicat Alis Anagnostakis pe site-ul personal, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-castiga-tudor-chirila-vocea-romaniei-ce-spune-psihologului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava