• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poate v-aţi întrebat, aşa cum este şi firesc de altfel, de ce Tudor Chirilă reuşeşte să încheie toate sezoanele de la „Vocea României” învingător, de când ocupă scaunul de antrenor, şi de ce Loredana nu poate să ajungă de două ediţii încoace cu niciunul dintre concurenţi în finală. Psihologii au explicaţia pentru modul în care cei doi antrenori au obţinut rezultate atât de diferite şi de ce unul a cunoscut succesul, iar celălalt a simţit din plin gustul amar al eşecului, potrivit click.ro.

„Tudor Chirilă e foarte direct și autentic, fără să-i fie teamă că ar putea supăra pe cineva, dar fără să fie bădăran. Își exprimă fără rezerve opinia pozitivă despre concurenții altor antrenori și spune direct și ce nu-i place. Are o atitudine care evită jocurile de putere, nu pare să se compare cu alte echipe, se concentrează destul de mult pe echipa lui și ce poate face cu ea. Creează pentru concurenții lui niște momente originale, out-of-the box, riscă chiar și atunci când alegerea lui ar putea fi nepopulară, aduce la «Voce» stiluri de muzică sau melodii de nișă sau încurajează concurenți care, la prima vedere, nu par să aibă șansa să câștige votul maselor.”, a explicat Alis Anagnostakis pe site-ul personal, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-castiga-tudor-chirila-vocea-romaniei-ce-spune-psihologului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava