Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu (51) formează un cuplu alături de sportivul austriac Felix Baumgartner de șase ani, însă povestea lor de dragoste continuă să reprezinte un subiect de discuție. În ultima perioadă, Mihaela a fost rezervată în privința declarațiilor pe marginea acestui subiect și a preferat să se bucure de clipele fericite departe de ochii curioșilor. Recent ea a oferit un interviu în care a vorbit despre evoluția relației cu Felix, dar și despre impedimentele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului, notează click.ro.

Mihaela a recunoscut că pandemia de coronavirus a avut un impact serios asupra relației sale, în sensul că nu s-a mai putut întâlni la fel de des cu bărbatul despre care are numai cuvinte de laudă.

„În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a povestit Mihaela, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-mihaela-radulescu-nu-se-mai-afiseaza-cu-felix-baumgartner-pandemia-ne-aruncat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava