Concert pascal
MOPAN Suceava

Ilinca Băcilă și Alex Florea au reuşit să aducă României locul 7 după finala Eurovision 2017, cea mai bună performanţă din ultimii şapte ani. Cu toate acestea, solista de 19 ani a povestit, într-un interviu exclusiv pentru Click!, cât de greu i-a fost şi ce motive au determinat-o să nu mai concureze şi anul acesta. A acceptat, însă, rolul de jurat, iar asta a pus-o într-o situaţie neaşteptată: să îl noteze pe fostul partener de scenă, Alex Florea.

  • Click: Anul trecut ați reușit să aduceți o poziție foarte bună pentru România, și anume locul 7. De ce ai ales anul acesta să nu mai concurezi?

Ilinca: După experiența de anul trecut am zis că am nevoie de cel puțin de 3 ani de pauză ca să mă întorc la Eurovision, a fost o presiune foarte mare. A fost greu să reprezint țara noastră pentru că oamenii din țara noastră au mentalitatea că e bine să-i jignim pe ai noștri, haideți să-i lăsăm pe ceilalți să-i laude. Și asta a fost foarte greu pentru mine.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-de-ce-n-mai-participat-ilinca-la-eurovision-desi-adus-romaniei-cel-mai-bun

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava