Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Antonescu (38 de ani) se chinuie sa divorțeze de soțul ei, Traian Spak de peste un an de zile. Andreea a anunțat divorțul dintre ea și soțul său, stabilit în America, la sfârșitul lui 2019. De atunci însă bărbatul a tot amânat venirea în România, la notar, pentru a se putea finaliza divorțul, potrivit click.ro.

La început Traian Spak și-a dorit să se împace cu Andreea, însă solista, odată ce a luat o hotărâre, nu a mai dat înapoi. Ulterior, pandemia a încurcat și mai rău divorțul celor doi, care pare că se lungește la nesfârșit. Asta în ciuda faptului că eu nu au nimic de împărțit la partaj, deoarece au semnat un contract de separe a bunurilor chiar din timpul căsătoriei. “Mi-aș fi dorit să mergem aici, în România, la notar, dar s-a tot amânat. Odată cu pandemia, el nu a mai putut să ajungă în țară. Noi am făcut din timpul căsătoriei un contract de separare de bunuri, așa că la noi nu e problema de partaj. Ce a fost al meu, obținut din munca mea, a rămas al meu, ce a fost al lui, a rămas al lui”, a declarat Andreea Antonescu, la Xtra Night Show, emisiune prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-nu-divortat-inca-andreea-antonescu-la-noi-nu-e-problema-de-partaj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava