Concert pascal
MOPAN Suceava

Juratul de la ”Românii au talent”, show-ul de la PRO Tv, este una din figurile emblematice ale postului înființat de Adrian Sârbu, notează click.ro. În urmă cu doi ani, când a început ”exodul” vedetelor proteviste către concurență, Andi Moisescu a primit și el câteva oferte, pe care le-a refuzat politicos. Vedeta a explicat de ce într-un interviu pentru Pagina de Media.

”De-a lungul vremii, eu am mai avut oferte şi cu toate am avut aceeaşi discuţie foarte sinceră şi extrem de pragmatică. În cazul unui produs, putem să spunem noi ce vrem despre el. Dacă ne propunem astăzi să creăm o băutură răcoritoare, de exemplu, o putem poziţiona unde vrem noi.

Televiziunea e un produs până la urmă. Ei bine, acest produs, aşa cum a fost el desenat în 1995, a fost de la început desenat ca un produs premium, chiar super premium. Drept urmare, este raftul cel mai bine poziţionat. Şi cum eu am un produs care este de asemenea premium, respectiv Apropo TV, sigur că încerc să descopăr care e raftul pe care să aşez corect produsul. Produsul meu cel mai bine se potriveşte pe raftul Pro TV. S-a potrivit dintotdeauna”, a explicat Moisescu într-un interviu pentru Pagina de Media, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-nu-plecat-andi-moisescu-de-la-pro-tv-desi-avut-oferte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava