• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Are 80 de ani şi o poveste de viaţă demnă de un film ori de o carte, pe care tot ”ameninţă” că o va scrie. Un singur aspect al vieţii sale nu este ştiut de către publicul larg: motivul din spatele deciziei de a nu avea copii, notează click.ro.

Deşi este de notorietate că e căsătorită cu Mircea Bitănescu de mai bine de 45 de ani, motivul din spatele deciziei cuplului de a nu avea copii este încă necunoscut publicului larg. Cel mai recent, actriţa a atins acest subiect într-un interviu anul trecut, acordat unei televiziuni, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-nu-are-copii-rodica-popescu-bitanescu-marea-actrita-vorbit-despre-un-aspect

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava