Concert pascal
MOPAN Suceava

Se adânceşte misterul în jurul emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal d şi creşte presiunea între rivalele Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu. În timp ce brunetei îi expiră concediul într-o săptămână şi ar vrea să revină pe post, blonda are un contract ferm, semnat pe durata a 12 luni, început în septembrie 2017. În aceste condiţii, pe holurile trustului patronat de turci se tot discută care va fi soarta emisiunii, pe mâinile cui va rămâne, şi de ce balanţa ar înclina către actuala prezentatoare a showului matrimonial, notează click.ro.

Gabriela Cristea şi-a anunţat şefii că ar putea începe să vină la muncă, doar că ei nu sunt se pare la fel de dornici să o primească înapoi. Blonda se descurcă bine în rolul de gazdă şi pe un salariu mai mic decât rivala ei. De altfel, onorariul Biancăi este un subiect fierbinte în interiorul trustului, bârfele mergând până într-acolo încât ea ar veni aproape pe gratis, doar să-şi facă reclamă rochiilor pe care le face în atelierul ei, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-de-ce-o-lasa-kanal-d-pe-bianca-dragusanu-la-carma-emisiunii-nu-are

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava