Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt poate sute de motive pentru care sa adopti o pisica, insa stim ca timpul e limitat, asa ca nu te vom tine de vorba prea mult. Mai jos gasesti doar trei motive pentru care stim noi sigur ca merita sa adopti o micuta felina si ca viata ta se va imbunatati.

Daca ai timp berechet si vrei sa afli si mai multe despre beneficiile pisicutelor, intra pe Blanitza.ro si citeste articolele pe care ti le-am pregatit.

1.Scapi de singuratate, stres, tensiune si inveti sa relaxezi

Ne-ai prins, deja sunt mai multe motive intr-unul singur, dar nu e vina noastra ca un bulgaras de blanita poate aduce intr-o casa atatea avantaje!

Stii deja ca singuratatea nu e deloc placuta. Ne face mai morocanosi, mai prapastiosi si nu e bine pentru nimeni. Dar prezenta unei pisici in casa alunga singuratatea, te ajuta sa te relaxezi si iti poate induce o stare de calm.

In plus, pot ajuta si in cazul unor probleme ceva mai serioase, precum e tensiunea arteriala crescuta. Si nu o spunem noi, o spun studiile.

Vrei sa adopti o pisica? Le gasesti pe toate culorile si marimile AICI.

2. Sunt animale curate, asa ca nu prea vei avea de strans dupa ele

Fac la litiera, acopera mizeria cu nisip, papa tot din farfurie si ling bine-bine farfuriile. Mai mult decat atat, se spala singure cum stiu ele mai bine. Si se pare ca stiu, nu degeaba au o blanita frumoasa si ingrijita.

Deci care ar fi treaba ta? Sa le dai mancarica si sa mai schimbi nisipul. Dar nu e mare lucru, e simplu ca buna ziua, pentru ca aproape toata treaba o fac ele.

Ai muste? Aaa, nu, nu vrem sa insinuam nimic. Voiam doar sa spunem ca pisicile sunt mari vanatoare de insecte si le prind rapid, lasandu-ti casa libera de musculite.

3. Iubire, iubire, iubire

Pisicile sunt tare iubarete. Se cuibaresc in bratele tale si tu te topesti instant. Nu ai cum sa le iubesti nici tu. Asa e randul lucrurilor.

Te doare spatele, hop si pisicuta cu masaj usor. Ce, nu stiai asta? Pisicile au inventat masajul si inca il practica atunci cand dau de o paturica cu potential, moale si finuta ca o pisicuta.

Te gandesti ca vara nu e cazul pentru imbratisari moi si calduroase? Se prea poate, dar iarna sunt cu adevarat benefice si ne ajuta si sa cheltuim mai putin la caldura.

Cum ziceam, numai beneficii. Tu ce parere ai? Esti gata sa adopti?

Nu uita sa oferta completa de pisici, adica pe toate culorile si marimile, o gasesti AICI.

De ce sa adopti o pisica? Doar 4 motive, dar extrem de convingatoare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava