MOPAN Suceava

Adela Popescu, însărcinată în 34 de săptămâni, are emoții cu puțin timp înainte de împlinirea sorocului. Actrița vrea să intre în izolare cu două săptămâni înainte de a merge la maternitate, de frică să nu ia Covid-19 chiar înainte să nască, notează click.ro.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi, ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv, ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul. Ceea ce nu e chiar o bucurie, atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca, în ultimele două săptămâni, să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a spus Adela, invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, potrivit sursei citate.

Adela Popescu își dorește să nască pe cale naturală și de această dată. Vedeta Pro TV este însă sigură că a treia naștere va fi mai grea decât primele două, căci are câteva probleme la coloană.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-se-teme-cel-mai-tare-adela-popescu-inainte-de-nastere-ma-izolez-cu-doua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava