MOPAN Suceava

Războiul dintre Mădălin Voicu şi fosta soţie, Carmen Olteanu, s-a reaprins! Politicianul a ”uitat” să mai achite pensia alimentară celor doi băieţi pe care îi are cu pictoriţa, şi s-a trezit cu conturile blocate. Acum artistul şi-a dat în judecată propriii copii şi contestă datoria către aceştia, potrivit click.ro.

La finalul lui 2017, Mădălin Voicu (67 de ani) a divorţat de Carmen Olteanu (40 de ani) după 16 ani de relaţie, lăsând în urmă doi băieţi superbi care îi poartă numele: Ştefan (10 ani jumătate) şi Ion (7 ani). Tot atunci a început şi războiul la tribunal, pe programul de vizită şi pentru pensia alimentară, iar în decembrie 2018, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au stabilit ”majorarea pensiei de întreţinere, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, se arată în decizie, excluzând alte venituri permanente cum ar fi cele din drepturi de autor.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/madalin-voicu-executat-silit-pentru-neplata-pensiei-alimentare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava