MOPAN Suceava

Andi Constantin este noul ”burlac” pe care se bat femeile din România! Campionul de fitness, în vârstă de 29 de ani, a intrat în show-ul „Burlacul”, de la Antena 1, după ce în trecut a participat la „Survivor România”, dar a fost și ispită la „Insula Iubirii”. Acum, Andi Constantin este bărbatul pentru care luptă 14 de fete în cel mai nou sezon din emisiunea „Burlacul”. Andi mărturisește că nu a avut foarte multe iubite până acum, dar își dorește o relație stabilă și o familie, potrivit click.ro.

De când a intrat în show, toate fetele au fost curioase să afle care este tiparul de femeie care i-ar da Burlacului viața peste cap. Deși concurentele de la „Burlacul” au băgat mâna în foc că acestuia îi plac blondele, iată că Andi le contrazice. El a dezvăluit care este femeia din showbiz de care s-a îndrăgostit, la prima vedere. “Am avut un crush ( n.r. îndrăgosteală) cu Ami. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Acum m-am săturat de aventuri, vreau ceva serios, pentru toată viața”, a declarat Andi Constantin, la emisiunea Xtra Night Show, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-solista-din-romania-s-indragostit-burlacul-adi-constantin-mi-placut-foarte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava